Vennerne

Vennerne
Line er mor til Isabella og bor sammen med sin mand Christian. Line har bagt i mange år, så hvis man leder efter en udfordring på kager, skal man klart tjekke hendes opskrifter ud. Hendes næste mål er en perfekt fondant. Rikke er mor til Maya Mi og bor sammen med sin kæreste Jesper. Rikke havde aldrig bagt, før hun på barsel pludselig blev ramt af en ustyrlig trang. Hvis man er på udkig efter lækre, men nemme opskrifter, så er det stedet.

tirsdag den 20. oktober 2015

Pizzadej (nem og næsten sund)




Nogle gange får man bare sådan en ustyrlig lyst til pizza, men ofte tænker man både, at det er usundt, og at man måske bør bruge nogle af de ting, som man har i køleskabet. Hvis du slet ikke kender til ovenstående, så er dette blog-indlæg måske ikke noget for dig - MEN kender du lige præcis til ovenstående, så kan det være, du skal prøve at lave din egen pizza med en hjemmelavet, sund og lækker bund - og så må du jo selv om, hvad der skal ovenpå. 




Opskriften på bunden er således:
- 25 g gær
- 100 g rugmel
- 100 g grahamsmel
-300 g hvedemel
- 2,5 dl lunt vand
-2 dl olivenolie
- lidt salt

Vand og gær blandes så gæren opløses. Resten af ingredienserne blandes sammen. Ælt dejen godt igennem, skær et kryds i dejen, drys lidt mel over, og stil dejen til hævning i 1 time et lunt sted.
Rul dejen ud. Hvis du ruller dejen tyndt ud, bliver den mere sprød. Fyld den med dit ynglings pizza fyld :o)
TIP: Du kan komme lidt tomat-pasta nederst og fylde på med løg, hvidløg, søde kartofler, mozarella og pesto. 
Put pizzaen i ovnen 200 grader alm ovn i 20 min. Der er nok mad i denne opskrift til 2 personer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar